Εκδήλωση για συντάξεις και εργασιακά

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ

 από το ΙΝΕ-ΓΣΕΕ – Περιφερειακό  Παράρτημα Δυτικής Μακεδονίας / Φλώρινα, σε συνεργασία με το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας

Το Περιφερειακό Παράρτημα ΙΝΕ – ΓΣΕΕ Δυτ. Μακεδονίας / Φλώρινα, στο πλαίσιο της Πράξης «Εξ αποστάσεως και δια ζώσης υπηρεσίες Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής Υποστήριξης και Ενδυνάμωσης Εργαζομένων και Ανέργων», σε συνεργασία με το Εργατικό Κέντρο Φλώρινας διοργανώνουν Εκδήλωση δια ζώσης Νομικής Πληροφόρησης, με θέμα:

«Βασικές αλλαγές στις εργασιακές σχέσεις – Το ισχύον πλαίσιο της ασφαλιστικής νομοθεσίας»

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Φλώρινας (Ηπείρου 26) την Παρασκευή 15/4/2022 και ώρα 17:30.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα πραγματοποιηθούν ειδικές εισηγήσεις από τους νομικούς συνεργάτες και στελέχη του Δικτύου του ΙΝ.Ε Γ.Σ.Ε.Ε, ενώ θα τεθούν σκέψεις και προβληματισμοί.

Επισημαίνεται ότι για την υλοποίηση της δράσης θα τηρηθούν όλα τα αναγκαία μέτρα υγιεινής και αποφυγής διασποράς του κορωνοϊού COVID-19.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε:

Περιφερειακό ΙΝ.Ε. / Γ.Σ.Ε.Ε. Δυτικής Μακεδονίας (Φλώρινα)

Δ/νση: Ηπείρου 26, Φλώρινα, 53100

Τηλ.: 2385046903 Email: florinainediktio@reg.inegsee.gr

Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας

Δ/νση: Ηπείρου 26, Φλώρινα, 53100

Τηλ.: 2385046903 Email: ekf@ekf.gr

https://www.facebook.com/edulll/

https://gr.linkedin.com/company/nsrf-human-resources-development-education-and-lifelong-learning

ΕΣΠΑ – “Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση” https://empedu.gov.gr

Η εκδήλωση οργανώνεται στα πλαίσια του Υποέργου 2 «Λειτουργία των εξ αποστάσεως και δια ζώσης υπηρεσιών νομικής και επαγγελματικής πληροφόρησης και συμβουλευτικής στις Μονάδες παροχής υπηρεσιών, καθώς και των υπηρεσιών Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής των ανέργων στα εξειδικευμένα κέντρα προώθησης στην απασχόληση στον άξονα των Περιφερειών  σε Μετάβαση» της Πράξης «Εξ αποστάσεως και δια ζώσης υπηρεσίες Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής Υποστήριξης και Ενδυνάμωσης Εργαζομένων και Ανέργων, το οποίο υλοποιείται μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση».

 

Similar Posts