ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

1η Μάη 2021. Κατάθεση στεφάνων στην Πλατεία Ηρώων στην πόλη της Φλώρινας.

1η Μάη 2021. Κατάθεση στεφάνων στην Πλατεία Ηρώων στην πόλη της Φλώρινας.

Σύσκεψη φορέων με θέμα την λειτουργία των Λιγνιτωρυχείων Αχλάδας.

Εγκαίνια του παραρτήματος ΙΝΕ/ΓΣΕΕ. Από αριστερά, Χρήστος Γούλας επιστ. δ/ντής του ΙΝΕ, Κων. Σιάκος προεδ. ΕΚΦ, Ισαάκ Νικολαϊδης πρόεδ. περιφ. ΙΝΕ Δυτ. Μακεδονίας, Παύλος Μωυσιάδης Γεν. Γραμμ. ΕΚΦ.

Σεπτέμβριος 2018. Δυναμικό παρών του Ε.Κ.Φ. στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Θεσσαλονίκη εν' όψει ΔΕΘ.

Από τα εγκαίνια του παραρτήματος ΙΝΕ/ΓΣΕΕ στην πόλη μας.

Έχει εξελιχθεί σε θεσμό. Κάθε χρόνο η διοίκηση του ΕΚΦ να βραβεύει επιχειρίσεις και πρόσωπα για την προσφορά τους στην τοπική οικονομία και κοινωνία. Οι τιμητικές πλακέτες του 2017.

Από την απεργιακή κινητοποίηση που προκήρυξε η ΓΣΕΕ στις 14 Δεκεμβρίου 2019 στην κεντρική πλατεία Γεωργίου Μόδη στην πόλη της Φλώρινας .

Έχει εξελιχθεί σε θεσμό. Κάθε χρόνο η διοίκηση του ΕΚΦ να βραβεύει επιχειρίσεις και πρόσωπα για την προσφορά τους στην τοπική οικονομία και κοινωνία. Οι τιμητικές πλακέτες του 2018.

Πολιτιστικός Αύγουστος 2016. Το Ε.Κ.Φ. τιμά τα 75 χρόνια από την ίδρυση του. Συμμετέχει στις εκδηλώσεις του δήμου μοιράζοντας φυλλάδια για την ιστορία του.

Από την απεργιακή συγκέντρωση ενάντια στο ασφαλιστικό και φορολογικό νομοσχέδιο. Εργαζόμενοι και αγρότες διεκδικούν από κοινού.

Κοπή βασιλόπιτας. Σε πρώτο πλάνο ο πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου Φλώρινας κ. Σερίδης, Ο βουλευτής ΝΔ κ. Αντωνιάδης, ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ κ. Σέλτσας και ο πατήρ Σωτήριος.

Στην έδρα της ΠΕ Φλώρινας καταθέτοντας ψήφισμα διαμαρτυρίας μετά από πορεία και απεργιακή συγκέντρωση.

Το Ε.Κ.Φ. συμμετέχει στην κινητοποίηση στην συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας στη Θεσσαλονίκη κατά την ΔΕΘ.

Από την απεργιακή συγκέντρωση ενάντια στο ασφαλιστικό και φορολογικό νομοσχέδιο στην κεντρική πλατεία Γεωργίου Μόδη στην πόλη της Φλώρινας

Σεπτέμβριος 2017. Δυναμικό παρών του Ε.Κ.Φ. στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Θεσσαλονίκη εν' όψει ΔΕΘ

Ιανουάριος 2019. Οι μαθητές και εκπαιδευτικοί της σχολής ΕΠΑΣ του ΟΑΕΔ επιμελούνται την βασιλόπιτα και τα εδέσματα για το Ε.Κ.Φ.

Από την παρουσίαση του ιστορικού λευκώματος του Ε.Κ.Φ. "75 χρόνια αγώνων, μνήμης, ιστορίας".

Από τη παρουσία της Υπουργού Εργασίας στο Ε.Κ.Φ. Από αριστερά, ο πρόεδρος και ο Γεν.Γραμματέας του ΕΚΦ, η Υπουργός και η διοικήτρια του ΟΑΕΔ.

Ιούνιος 2016. Σύσκεψη στα γραφεία του Ε.Κ.Φ Από αριστερά η Υπουργός Εργασίας κα Αχτσιόγλου, η διοικήτρια του ΟΑΕΔ κα Καραμεσινη, ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ κος Σέλτσας και μέλη της διοίκησης του Ε.Κ.Φ.

Παρουσίαση Ιστορικού Λευκώματος του Ε.Κ.Φ. Από αριστερά, Χάρης Αθανασιάδης, ιστορικός καθηγητής Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, Ανδρέας Τσώκας, δ/ντης μουσείου σύγχρονης τέχνης Φλώρινας, Άρης Καζάκος, νομικός, καθηγητής ΑΠΘ

Συμμετοχή του Ε.Κ.Φ. σε απεργιακή κινητοποίηση στην πόλη της Κοζάνης

Αύγουστος 2016. Συναυλία αφιερωμένη στα 75 χρόνια από την ίδρυση του Ε.Κ.Φ. Στην σκηνή Θάνος Μικρούτσικος & Μίλος Πασχαλίδης.

Αύγουστος 2016. Συναυλία αφιερωμένη στα 75 χρόνια από την ίδρυση του Ε.Κ.Φ. Στην σκηνή Θάνος Μικρούτσικος & Μίλος Πασχαλίδης.