Το Πανφλωρινιώτικο Συλλαλητήριο για το κόστος θέρμανσης

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 5 Οκτώβρη 2022 στην κεντρική πλατεία της πόλης, το πανφλωρινιώτικο συλλαλητήριο διαμαρτυρίας για το κόστος της θέρμανσης.

Διοργανωτές και φορείς έθεσαν στις τοποθετήσεις τους τα βασικά αιτήματα του συλλαλητηρίου, με κυρίαρχο αυτό της δίκαιης μεταχείρισης και αντιμετώπισης της περιοχής και ιδιαίτερα τη μείωση των φορών στο πετρέλαιο θέρμανσης και την επιδότηση όλων των μορφών θέρμανσης για όλους, κατοίκους και επιχειρήσεις.

Κύριος ομιλητής στη συγκέντρωση ήταν ο πρόεδρος της Ένωσης Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδος και μέλος της ΓΣΕΕ Απόστολος Ραυτόπουλος.

Τοποθετήσεις έγιναν από την πρόεδρο του νομαρχιακού τμήματος της ΑΔΕΔΥ Μαρία Νεοκαζιώτη, τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Σάββα Σαπαλίδη, τον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Κωνσταντίνο Σιάκο, την πρόεδρο του Αγροτικού Συλλόγου Αμυνταίου Διαμάντω Κρητικού, τον πρωτοπρεσβύτερο π. Σωτήρη Παρδάλη, την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Πέτη Πέρκα, ενώ γραπτό χαιρετισμό απέστειλε ο βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Αντωνιάδης.

Επίσης συμμετείχαν ο περιφερειάρχης Γιώργος Κασαπίδης, ο αντιπεριφερειάρχης Σωτήρης Βόσδου και οι δημάρχοι Φλώρινας Βασίλης Γιαννάκης, Αμυνταίου Άνθιμος Μπιτάκης και Πρεσπών Παναγιώτης Πασχαλίδης.

 

 

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΚΦ

Similar Posts