Δράσεις ΓΣΕΕ στη Φλώρινα

Συνεχίζονται οι επισκέψεις των κλιμακίων της ΓΣΕΕ σε διάφορες πόλεις της χώρας, στο πλαίσιο της κινητοποίησης των εργαζομένων για τη μαζική και ενωτική τους συμμετοχή στην προγραμματισμένη Γενική Απεργία, στις 17 Απριλίου. Σήμερα , τα κλιμάκια της Συνομοσπονδίας βρέθηκαν στην Κοζάνη και στην Φλώρινα. Με σύνθημα την ενότητα και την αλληλεγγύη, οι εκπρόσωποι της ΓΣΕΕ μοίρασαν φυλλάδια, ενημέρωσαν για την απεργία της 17ης Απρίλη, πραγματοποίησαν συναντήσεις και θα ακολουθήσουν ενημερωτικές εκδηλώσεις με σκοπό την προώθηση των δίκαιων αιτημάτων των εργαζομένων.

Με τη συμμετοχή του τοπικού πληθυσμού και των εργαζομένων, οι εκδηλώσεις αυτές αποτελούν μια ευκαιρία για διάλογο, ανταλλαγή απόψεων και ενίσχυση των δεσμών αλληλεγγύης μεταξύ κοινωνίας συνδικάτων. Στη Φλώρινα ,το κλιμάκιο της Συνομοσπονδίας είχε συνάντηση με το Μητροπολίτη Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας Ειρηναίο, το Δήμαρχο Φλώρινας Βασίλη Γιαννάκη,τον πρόεδρο των καταστηματαρχών υγειονομικού ενδιαφέροντος της περιοχής Κωνσταντίνο Βελιάνη, εκπροσώπους της κοινωνίας των πολιτών ,ενώ επισκέφτηκαν διάφορους χώρους εργασίας και συνομίλησαν με τους εργαζόμενους.

Το απόγευμα, στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου, υπήρξε ενημέρωση τόσο των ΜΜΕ όσο και των εργαζομένων για τα αιτήματα της απεργίας και ζητήθηκε η μαζική συμμετοχή όλων.

Το κλιμάκιο αποτελούσαν ο αντιπρόεδρος Δημήτρης Ταχματζίδης, ο γραμματέας Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων Δημήτρης Καραγεωργόπουλος και το μέλος του Δ.Σ. Θέμης Αμπλάς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τόσο στην Κοζάνη όσο και στην Φλώρινα η νεολαία έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις δράσεις της Συνομοσπονδίας. Η υπεράσπιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων, η εξάλειψη των ανισοτήτων και η προαγωγή ενός δίκαιου και αειφόρου κοινωνικού περιβάλλοντος, αποτελούν δέσμευση για τη ΓΣΕΕ.

 

Similar Posts