Η εκδήλωση του Εργατικού Κέντρου Φλώρινας για την επέτειο του Πολυτεχνείου

Μετά από πρωτοβουλία του Εργατικού Κέντρου Φλώρινας, με μια απλή και λιτή τελετή που πραγματοποιήθηκε, τιμήσαμε τους αγώνες των Αγωνιστών του Πολυτεχνείου που πάλεψαν και θυσιάστηκαν για την υπεράσπιση της δημοκρατίας,  για το δικαίωμα στη μόρφωση, για το δικαίωμα στην εργασία και την αξιοπρεπή ζωή.

Αντιπροσωπεία της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Φλώρινας, συνοδευόμενη από τον Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας κ. Σωτήρη Βόσδου, τον Αντιδήμαρχο Φλώρινας κ. Παναγιώτη  Νώτα, την ΑΔΕΔΥ, αντιπροσωπεία  του ΚΙΝΑΛ,  τους εκπαιδευτικούς α΄βάθμιας εκπαίδευσης και σωματεία εργαζομένων που ανήκουν στην δύναμη του ΕΚΦ, κατέθεσαν στεφάνια στην κεντρική πλατεία της πόλης, αποδίδοντας φόρο τιμής στους αγωνιστές της δημοκρατίας.

Την ώρα που οι εργαζόμενοι σηκώνουν στις πλάτες τους δυσβάσταχτα βάρη, οι συνταξιούχοι ζουν με συντάξεις πείνας, οι άνεργοι πολλαπλασιάζονται χάνοντας κάθε ελπίδα για το αύριο και οι νέοι βλέπουν το μέλλον τους να υποθηκεύεται, τα αιτήματα του Πολυτεχνείου για «ΨΩΜΙ-ΠΑΙΔΕΙΑ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» καθίστανται επίκαιρα και διαχρονικά.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΚΦ

Similar Posts